Selecteer een pagina

Huisregels

TOEGANGSCONTROLE (DISCOTHEEK)Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid kan zich de mogelijkheid voordoen dat u zich moet laten onderwerpen aan een controle. Beslissingen van de portier zijn bindend. De minimum leeftijd voor toegang is 21 jaar.

KLEDING  (DISCOTHEEK)U dient op correct wijze gekleed te komen.

GROEPEN  (DISCOTHEEK)

Is mogelijk in overleg met de portier.

NIEUWE BEZOEKERS  (DISCOTHEEK)

Vanwege grote drukte en in verband met de veiligheid kunnen op vrijdag en zaterdag maar een beperkt aantal nieuwe bezoekers worden toegelaten.

CAMERA’SBij het betreden van deze locatie stemt u ermee in dat er opnames worden gemaakt. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal aan derden getoond worden.

ONGEWENSTE INTIMITEITEN, RACISME, DISCRIMINATIEOngewenste intimiteiten, racisme en discriminatie worden niet getolereerd.

“Afkomst, geaardheid iedereen is welkom”.

AGRESSIE, HINDERLIJK EN AANSTOOTGEVEND GEDRAGBedreiging, mishandeling en andere vormen van agressie zijn verboden. Wie zich hinderlijk of aanstootgevend gedraagt, krijgt een waarschuwing. Bij herhaling volgt verwijdering en ontzegging van de toegang voor onbepaalde tijd.

VERDOVENDE- EN HALLUCINERENDE MIDDELENHet nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich hebben van enigerlei verdovende middelen is ten strengste verboden. Bij constatering wordt de politie gewaarschuwd en wordt u de toegang tot ons bedrijf definitief ontzegd. Gebruik van lachgas ballonnen wordt niet toegestaan in het Hotel.

WAPENSHet gebruiken of bij zich hebben van enigerlei wapens is ten strengste verboden.

Bij constatering waarschuwen wij de politie, en nemen wij het wapen in beslag.

CONSUMPTIES

Het is niet toegestaan om uw eigen consumptie te nuttigen binnen ANNO.

U bent verplicht een consumptie te gebruiken. U mag de consumptie alleen binnen ANNO gebruiken. Glaswerk mag niet mee naar buiten genomen worden buiten de toegestane ruimtes.

TOILETGEBRUIKToiletruimten zijn alleen bestemd voor individueel gebruik.

Vanaf 23.00 vragen we €0,50 cent voor een toiletbezoek.

EIGENDOMMEN VAN BEZOEKERSVoor het kwijt raken van kleding of andere eigendommen kan ANNO niet aansprakelijk gesteld worden. Gevonden voorwerpen dient u bij ons in te leveren.

KLACHTEN

Heeft u klachten van welke aard ook? Meld ze dan onmiddellijk bij ons personeel. Dan proberen we het gezamenlijk op te lossen.

ROKEN

Roken is binnen niet toegestaan, hiervoor hebben we een (hotel) balkon /  terras.

HOTEL

Prostitutie wordt niet toegestaan.

Meer dan het geboekte aantal personen is niet toegestaan om te overnachten.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn toegestaan.

Gelieve op de grond houden.

OVERTREDING VAN DE HUIS- EN GEDRAGSREGELSBij overtreding van de gedragsregels zal u worden verwijderd.

Constatering van de strafbare feiten wordt te allen tijde bij de politie gemeld.