Cocktails!

DSC_5160.JPG DSC_5160.JPG
Iedere maandag- en dinsdagCocktail avond!
In ANNO drink je de lekkerste cocktails van heel Almere. Of je nu gaat voor een klassieker als de Pornstar Martini of liever kiest voor een van onze nieuwste cocktails als de Cheesecake, je weet zeker dat wij een goede cocktail voor je shaken!

Coktail workshop

mojito.jpg
Altijd al eens je eigen cocktail willen shaken? In ANNO kan het tijdens een leuke cocktail workshop. Zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of het vieren van een verjaardag of vrijgezellenfeestje. Onze professionele shakers staan voor jou klaar om er een geslaagde workshop van te maken en leren je graag de fijne kneepjes van het shaken. Natuurlijk drink je de cocktails zelf op;)!

Het volgen van een workshop is mogelijk voor slechts 27,50 euro p.p. inclusief de cocktails, welkomstdrankje en lekkere hapjes tijdens de workshop. Neem voor aanvragen contact met ons op via www.annoalmere.nl/reserveren of bel 036 54 88 344.

Cocktails!

_MG_0322.jpg
Zin in een cocktail? In ANNO schenken we diverse bijzondere cocktails en natuurlijk kun je altijd de echte klassiekers bestellen bij onze professionele shakers.

Iedere maandag- en dinsdag kun je vanaf 17:00 uur cocktails komen proeven voor slechts zes euro per stuk. En wist je dat je bij ons een cocktail workshop kunt volgen? Leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of verjaardag.

Pesoneel gezocht (M/V)

Avond | Nacht

ANNO zoekt medewerkers m/v voor in de vrijdag en zaterdagavond en nacht. Ben jij 18 jaar of ouder en vind je het leuk om achter de bar te staan of om in de bediening te werken. En ben je meerdere weekenden/dagen per maand beschikbaar? Stuur dan een e-mail met je c.v. en korte motivatie naar bas@annoalmere.nl met als onderwerp sollicitatie. Je ontvangt bij interesse een spoedige reactie.
 
P.S.: Weet jij iemand die opzoek is naar een leuke baan in de horeca? Stuur dit bericht door!

Teveel gedronken?

_MG_0054.jpg
Te diep in het glaasje gekeken? Dan bellen we graag een taxi voor je, maar je kunt natuurlijk ook gewoon blijven slapen. Je hebt al een hotelkamer vanaf 60 euro per kamer per nacht. Slaap lekker.
ANNO Almere
Grote Markt 121
1315 JC Almere
036 5488 344