Cocktails

Cocktails!

Zin in een cocktail? In ANNO schenken we diverse bijzondere cocktails en natuurlijk kun je altijd de echte klassiekers bestellen bij onze professionele shakers. Iedere maandag- en dinsdag kun je vanaf 17:00 uur cocktails komen proeven voor slechts zes euro per stuk. En wist je dat je bij ons een cocktail workshop kunt volgen? Leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of verjaardag.

In ANNO drink je de lekkerste cocktails van heel Almere. Of je nu gaat voor een klassieker als de Pornstar Martini of liever kiest voor een van onze nieuwste cocktails als de Cheesecake, je weet zeker dat wij een goede cocktail voor je shaken!

Te diep in het glaasje gekeken? Dan bellen we graag een taxi voor je, maar je kunt natuurlijk ook gewoon blijven slapen. Je hebt al een hotelkamer vanaf 60 euro per kamer per nacht. Slaap lekker.

Cocktails

Cocktail workshop

Altijd al eens je eigen cocktail willen shaken? In ANNO kan het tijdens een leuke cocktail workshop. Zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of het vieren van een verjaardag of vrijgezellen feestje. Onze professionele shakers staan voor jou klaar om er een geslaagde workshop van te maken en leren je graag de fijne kneepjes van het shaken. Natuurlijk drink je de cocktails zelf op;)!

Het volgen van een workshop is mogelijk voor slechts 27,50 euro p.p. inclusief de cocktails, welkomstdrankje en lekkere hapjes tijdens de workshop. Neem voor aanvragen contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 036 - 54 88 344.