Bent u op zoek naar een club in Lelystad en omstreken? Voor een leuke avond uit met je gezelschap? ANNO Almere is zeker een aanrader voor een ieder ie op zoek is naar een gezellige en bijzondere avond. Eten, drinken, dansen en slapen, bij ANNO Almere kan dit allemaal. Wij zijn 7 dagen per week geopend, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Voor een snelle lunch, een goed glas bier, een uitgebreid diner, een lekkere cocktail en de beste DJ’s, ben je bij ANNO aan het juiste adres! Als club zijn wij dan ook gevestigd in de omgeving van Lelystad, we hopen u snel te mogen begroeten bij ANNO Almere!

Regelmatig zijn er evenementen / activiteiten in onze club in de omgeving van Lelystad. Deze worden ten alle tijden bekend gemaakt in onze PR.

Huisregels bij je bezoek aan onze club in regio Lelystad

In onze club in omgeving Lelystad hanteren wij speciale huisregels. Wij hanteren deze huisregels ter bescherming van je eigen en andermans veiligheid. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat je een controle moet toelaten. Beslissingen van de portier zijn bindend. Minimale leeftijd in onze club in regio Lelystad is 23 jaar op vrijdagavond en 21 jaar op de zaterdagavond.

Andere huisregels zijn:

  • Je dient op correct wijze gekleed te komen. Wanneer u niet correct gekleed bent behouden wij ons het recht voor je de toegang tot onze club te weigeren. Sportkleding, petjes en sportschoenen staan wij nooit toe.
  • Geen toegang aan groepen bestaande uit meer dan drie personen, dan wel personen waarvan redelijkerwijs kan worden verwacht dat zij binnen ANNO een groep van meer dan vier personen zullen vormen.
  • Bij het betreden van deze locatie stemt u ermee in dat er opnames worden gemaakt. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal aan derden getoond worden.
  • U bent verplicht een consumptie te gebruiken. U mag de consumptie alleen binnen ANNO gebruiken. Glaswerk mag niet mee naar buiten genomen worden.
  • Wij bewaken de sfeer in ons bedrijf mede door ons koppels & stellen beleid. De organisatie streeft ernaar om per avond ongeveer 80% van het totale bezoekersaantal aan koppels (hetero of homo koppels) binnen te hebben.

Meer huisregels van onze club in regio Lelystad vind je op de website: ANNO Huisregels.

Contact met ANNO

Heb je vragen, wens je vooraf meer informatie of zoek je om een andere reden contact met ANNO? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.